Pass

Çaycuma İlçesi Filyos Belde Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2019 ile 2020 yılları arasını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Sendika Başkanı Osman Karataş arasında imzalandı.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş Ssendika üyesi işçilere 2019 yılı için  % 30, 2020 yılı için % 15 civarında zam alındığını söyledi. Yapılan toplu iş sözleşmesinin tüm işçilere hayırlı olmasını dileyen Karataş ve Belediye Başkanı Ömer Ünal’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ömer Ünal sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunarak, göreve geldiği günden bu yana çalışanların hak ettikleri imkanlara sahip olmaları konusunda, özlük haklarının ödenmesi ve bu toplu iş sözleşmesi sürecinde çalışanlarımızı mağdur etmeyecek şekilde enflasyon rakamları üzerinde zamlar yaparak bu toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını ifade etti. 

İmza programına, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, İşçi Temsilcisi Osman Yılgın ve işçiler katıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1379
21.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın