Pass

Çaycuma İlçesine bağlı Nebioğlu Beldesi’nde AK Parti’nin seçim bürosu açıldı.

Açılışa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek, İl genel meclisi üyesi adayları Arif Sefercik, Ahmetali Başören, Adnan Tıska, Bahtiyar Karamış, belediye meclis üyesi adayları, belde başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta ilk olarak AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Mustafa Kemal Ertuğrul söz alarak şunları söyledi; “Beldemizde yapılması güç dedikleri projeleri gerçekleştirdik. Bu anlamda katkılarını esirgemeyen tüm milletvekillerimize teşekkür ederim”.   

Nebioğlu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ertan Aydoğan konuşmasına Nebioğlu için kendisinin kaleme aldığı şiirle başladı. Şiir oldukça beğenilen Aydoğan göreve geldiği günden itibaren yaptıkları projeleri özetleyerek anlattı; “Kanalizasyon çalışması, düğün salonu temeli, Nebioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dere ıslah çalışmaları, Ellibaş Deresi menfez yapımı, belediye araç parkı alınan hibe araçlar, arıtma tesisi vaziyet planı, sentetik spor sahası, 3 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, Madenler Barajı, TYP kapsamınsa işçi alımı, gezici muayene istasyonu, bulvar taşı yol kaplama çalışması, elektrik şebeke yenileme, yol asfalt çalışması, taksi durağı hizmetlerimizden bazılarıdır. Yeni dönemde bir çok projemiz daha hayata geçecektir. Bunların başında, lisemize bir kapalı spor salonu yapımı, düğün salonu inşaatının bitirilmesi, dere ıslah çalışması, Madenler Barajını yatırım programına alıp tamamlamak, Kozcağız-Perşembe Karayolu bölünmüş yol kapsamında projelendirilerek kavşak yapılması, tüm köylerimize arıtılmış içme suyuna kavuşturulması, lisemize 200 öğrenci kapasiteli yurt yapılacaktır. Bazı mahallerimiz kilitli parke ile kaplanacaktır. Paket arıtma tesisi 2019 yılında tamamlanacaktır. Karaevligeriş Mahallesi mezarlık arkası, Yeşilyurt Mahallesi Muslu mezarlığına giden yol ağının kilitli parke ile kaplanması, talep olursa TOKİ projesi, tüm mahallelerde bayanlara yönelik içinde spor aletleri bulunan modern parklar, sentetik spor sahası açılarak, spor kulübümüze destek, su boruların değiştirilmesi, hükümetimiz ve milletvekillerimizin katkıları ile hibe araç alımı, imar planı olmayan Karaevligeriş ve Terziler Mahallerimizde hali hazır harita ve imar planlarını hibe olarak yaptırmak, Terziler Mahallemizde karayoluna bağlantılı olan tüm ara yollar, İŞKUR ve Halk eğitim destekli meslek edindirme kursları gelmektedir. Bugüne kadar halkımıza efendilik değil, hizmetkârlık yaptık. Bu çerçevede iş makinelerimiz ile makam arcımız halkımızın emrinde olacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı Aydoğan’a destek isteyerek; “Bizler belde, köy ve mahallerimizi gezerek sizlerden oy talep ediyoruz. Bunu Birleşmiş Milletlerde kürsüye çıkıp ‘Dünya beşten büyüktür” diyen, tüm mazlumların savunucusu olan Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Sizin evladınız Ahmet Çolakoğlu ve görev süresi başarılarla dolu Ertan Aydoğan için istiyoruz. 18 yıldır vermiş olduğun desteğin 31 Mart’ta vereceğinizden sandıkları patlatacağınızdan eminiz. Yaparsa AK Pati yapar, yaparsa Ertan Aydoğan yapar” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu 31 akşamı yine Ertan Aydoğan’ı tebrik edeceklerini söyledi. Çolakoğlu; “ Nebioğlu Belediye Başkanımız muhalefetin hayal bile edemeyeceği hizmetleri beldeye getirdi. Evladınız Ahmet Çolakoğlu burada. Hizmetlerimiz durmayacak. Siz söyleyin biz yapalım. Türk milleti her şeye layıktır. Türkiye AK Parti ile şahlanmıştır. Geçmişte zor seçimler geçirdik. Şimdi bazı partiler ‘ittifak yapmıyoruz’ diyor. Nasıl yapmıyorsunuz? Diyarbakır’da biriniz aday gösteriyor, biriniz göstermiyor. İstanbul’da biriniz gösteriyor, biriniz göstermiyor. Bu halk bunu yutmaz. Bu halka yalan söylemeye gerek yok. Benim Nebioğlu halkım 31 Mart’da dersini verecek inşallah. CHP ile HDP kol kola girmiştir. Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partiye çok ihtiyacımız var. Boş vaatlere karnımız tok. Biz Ertan Aydoğan’ın tüm vaatlerinin arkasındayız. Ertan başkan çalışkan, yorulmuyor. Ama çılgın projeleri de açıklamak gerekiyor. İnşallah Nebioğlu’na doğalgazı getireceğiz. Amacımız bu olsun” şeklinde konuştu.

Seçim bürosunun açılışı yapıldıktan sonra katılanlara çiğ köfte ikramında bulunuldu. Açılıştan önce Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2368
03.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın