Pass

Cumhuriyet Halk Partisi Karapınar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Adayı, Ahmet Aydın beş yıllık çalışmalarını Torlaklar Mahallesinde vatandaşlara anlattı.

Karapınar-Torlaklar Mahallesinde düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, eski İl Başkanı Ahmet Altun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Kırnapçı, CHP Zonguldak eski Milletvekili CHP Ali İhsan Köktürk il genel meclis ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk Ahmet Aydın hizmetlerinin devamı için beş yıl daha süre istedi. Köktürk; “ Ahmet Aydın’a güveniyoruz. Başarılı olacağına inancımız tamdır. Katılan partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Zonguldak eski milletvekili Ali İhsan Köktürk konuşmasında Ahmet Aydın’ın ilk adaylık konusunda birlikte hareket ettiklerini bu başarılı çalışmaların olacağını o günden bildiklerini dile getirerek; “ Beş yıl önce başkanım sizlere güzel projelerden bahsetti. Bugüne gelindiğinde projeler tamamlanmış hatta fazlası bile yapılmıştır. Başkanımız güzel konuşması ile insanların gönlüne taht kurdu gibi güzel çalışmaları ile de sizlere layık olmayı bilmiştir Daha güzel projeler için Karapınar gözün aydın geliyor, Ahmet Aydın” diye konuştu. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise ‘Ahmet Aydın’dan şikâyetçiyim, Çaycuma’ya yol yapmadı’ diyerek espri yaptı. Kantarcı; “Bize beş yıl daha görev verirseniz daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında sizlerden bir şey istemiyoruz çalışan adamın hızını kesmeyin. Bu işi iddialaştırmayın. Ahmet Aydın’a güvenin” diye konuştu.

Seçim çalışmasını ilk Torlaklar Mahallesinden başlatan Ahmet Aydın kısaca yaptığı projeleri anlattıktan sonra; “Beş yıl önce ilk startı yine de buradan birlikte vermiştik. Karapınar’ı bomba atılmış harabe bir bölge halinde iken yaşanabilir bir kent haline getirdik. Göreve geleli beş sene oldu. Beş senede bu koltukta toplamda 5 saat oturmadım. Oturmakla iş olmaz. Birçok projelerimizi gerçekleştirdik. Yeni projelerimiz geliyoruz. İktidar partisi Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ‘İktidar olmayan belediyeler başarılı olamaz, iktidar olmazsa TOKİ olmaz, doğal gaz olmaz’ diyormuş. Doğalgazın TOKİ’nin iktidarla ne alakası var. Herkes kendi işine baksın. Çolakoğlu Ankara’daki işleri takip etsin. Buraları karıştırmasın. Çaycuma’da Bülent Kantarcı, Perşembe’de İsmail İnam, Karapınar’da Ahmet Aydın’ın iktidarı var. Doğalgazı beldemize getireceğiz. Tüm yazışmalar bitti. TOKİ talep olmadığı için gerçekleşmedi. Beş yıl daha güzel projelerle kara pınara hizmet etmek istiyorum. Karapınar daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek; “AK Parti’nin yaptığı büyük hataların başında ekonomik hatalar geliyor. Mutfakta yangın var yöneticilik zor iş. Üç başarılı belediye başkanı kıt kanaat hizmet ettiler. Çok başarılı oldular. Ellerindeki imkanları kullanarak çok güzel işlere imza attılar. Kardeş Belediyelerden Destek alarak hizmet ettiler. Başta bölgenin abisi Bülent Kantarcı Çaycuma’nın Ahmet Aydın’da Karapınar’ın çehresini değiştirdi. Sizler bu başarılı başkanlarımıza güvendiğiniz onlarda sizin güveninizi boşa çıkartmadılar adaylarımıza tekrar güvenin hizmet etsinler” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2075
03.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın