Pass

AK Parti Çaycuma Belediye Meclis Üyesi Engin Köktürk’ün babası, AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk’ün büyük babası, ilçenin köklü esnaflarından Hayri Köktürk (83) hayatını kaybetti.

Köktürk için Çaycuma Beyler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail, İnam, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Karayılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, CHP Zonguldak 21.ve 22’nci dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Hayri Köktürk gözyaşları içinde Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Ekspres Gazetesi olarak merhume Allah’tan rahmet Köktürk ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1663
13.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın