Pass

İçişleri Bakanı Soylu’nun talimatı ile yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla ülke genelinde eş zamanlı düzenlenen "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" etkinliği Çaycuma’da gerçekleştirildi.

Nihat Kantarcı Caddesi’nde gerçekleştirilen eyleme; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gıda Tarım ve Orman İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, emniyet personeli ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle karşıdan karşıya geçen protokol üyeleri trafik hakkında bir süre öğrencilerle sohbet ettiler. Etkinlik ile ilgili konuşan Kaymakam Serkan Keçeli; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun talimatı ile 2019 yılı yaya öncelik trafik yılı ilan edildi. Aynı saat itibari ile tüm Türkiye genelinde kamu kurumları olarak ‘Öncelik Yayanın’ eylemi yapıyoruz. Bu farkındalık ile birlikte yollarımızda uymaları gereken yayalara yol verme, yaya geçitlerinde, okul geçitlerinde ve kavşak yakınlarındaki yaya önceliğine dikkat çekmeye çalışıyoruz. İlçemizde kurallara uyan sürücü ve bilinçli öğrencilerimiz ile daha güveli daha huzurlu bir trafik diliyorum” diye konuştu.

Trafik polisleri de öğrencilerle birlikte durdurdukları araç sürücülerine broşür dağıtırken kuralları hatırlattılar.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1536
06.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın