Pass

Çaycuma Barbaros-Kutlutaş Ortaokulu öğretmenlerinden Mehmet Kel (50) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Kazım Kel’in ağabeyi olan Biyoloji öğretmeni için Çaycuma Pehlivanlar Mahallesi Siteler Camii’nde tören düzenlendi.

Törene; Kaymakam  Serkan Keçeli,  Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,   İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürleri  Bayram Güneş, Cengiz Yılmaz, Nusret Parlak ve Muharrem Yol, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, emniyet teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Eğitim camiamızın sevilen ismi, birçok başarılı insanın yetişmesinde katkısı bulunan, mesleğini severek, gönülden yapan ve bu esnada hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan eğitim sevdalısı, güzel bir insanı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Öncelikle ailesinin ve eğitim camiamızın başı sağ olsun. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır dileriz” denildi. 

Mehmet Kel, 18 Ocak’ta karnelerini  dağıttığı öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmişti.

Mehmet Kel, Karabük TOKİ Siteler Camii'nde ikindi namazına müteakip  toprağa verilecek. Çaycuma Ekspres Gazetesi olarak merhume Allah’tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1579
04.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın