Pass

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Nihat Kantarcı Caddesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, SKM başkanları, önceden görev yapmış Belediye Başkan ve İlçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı seçimlerin ilk ayağı olan büroyu açmak için bir araya gelen tüm partililere teşekkür etti,  Doğancı; “Yıllardır iktidarda giden yolda siz gönül dostlarımız ile birlikte 31 Mart seçimlerinde daha aydınlık günlere açılacak kapının ilk adımını atıyoruz. Önce millet, önce memleket. Ardından Ahmet Karayılmaz ile hizmet diyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu kutlu yolda bizleri utandırmasın” dedi.

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Karayılmaz ; “5 yıl önce emaneten verdiğimiz AK Parti Belediyeciliğini tekrardan burada yeşertmek için güler yüzlü belediyecilik ve iktidarın en ciddi yatırımlarının alındığı bir dönem ve belediyecilik için bu yoldayız. Bu konuda hepimize ciddi görevler düşüyor. Bugün bir kartopunun ilk basamağı olan birlikteliğimiz devam edecek. 31 Mart’ta kocaman bir aile olacağız. 31 Mart’tan sonra en güzel hizmetleri halkımızın kararları ile birlikte yapacağız. Bunun sözünü şimdiden veriyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise  “İlk günkü aşk ve sevda ile yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘durmak yok yola devam’ sözü ile sokak sokak ev ev gezeceğiz. Bu süreçte trenden inen ve yorulan olmaması lazım. Bu AK Parti sevdasıdır. Bu Recep Tayyip Erdoğan sevdasıdır. Bu Çaycuma sevdasıdır. Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadeleyi görüyorsunuz. Mazlumlar bizi bekliyor. Filistin bizi bekliyor. 31 Mart’ın telafisi yok. Bizlerin tökezlemesi durumunda diş güçler, şer güçler bekliyorlar. Bizimde dik durmamız için Çaycuma ve beldelerde galip gelmemiz gerekiyor. Çaycuma’da AK Parti’nin bayrağını yine en yükseğe bu kadrolar taşıyacaktır.  1 Nisan sabahı Çaycuma’da Belediye meclis üyeleri ile beraber Ahmet Karayılmaz olacak. İki ay boyunca darılmak, küsmek yok, uyumak yok. Bizler Türkiye sevdalısı AK Parti kadrolarıyız. Bu saten itibaren sefere çıkıyoruz. Bu mekân seçimin bir merkezidir. Türkiye’nin her yerinde AK kadrolar çalışıyor” diye konuştu.

Okunan Kuran-Kerim ve edilen duaların ardında seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1323
02.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın