Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Örgütü tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kahvaltı düzenlendi.

Padişah Softasında düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeler, SKM başkanları, önceden görev yapmış Belediye Başkan ve İlçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı açılış konuşmasında şunları söyledi; “Bizle nasıl 25 Haziran’da zaferler çıktıysak bu seçim de de aynı başarıyı gösterip ipi göğüsleyeceğimize canı gönülden inanıyorum. AK Parti’nin tüm kademeleri canı başla çalışarak Belediye Başkan Adayımız Ahmet Karayılmaz’ı hak ettiği makama taşıyacağız. Belde adaylarımızla bu seçim sonucunu 6-0 yapacağız. Bu bayrağı en yüksek mevkiye, zirveye taşıyacağız”.

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz da partiyi bir spor kulübüne benzeterek; “Hep beraber bir güç olarak, diri olarak Çaycuma’da AK Parti’nin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha 31 Mart’da göstermenin heyecanını yaşıyoruz. Maçlar 90 dakikadır. Oyuncusu ile, antrenör ile, masörü ve kulüp başkanı birlik ve beraberlik sağlanırsa bu takım açık ara şampiyon olacak. Başka hiçbir alternatifi yok. Geçmiş 5 yılı hep beraber yaşadık. Tekrar yaşamamak için küsmek yok, darılmak yok. Gönül belediyeciliği anlayışı ile 31 Mart akşamı bu yarışı zaferle taçlandıracağız” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen aday yapılmayanların küsmemesi gerektiğini ifade ederek; “Çevremizde gördüğümüz manzaralar iç sızlatmaktadır. Anadolu’ya sığınan, etrafımızdaki Müslümanları halini bir görün. Ortada tek dik duran Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu Türkiye’nin ayakta kalma meseledir. Ebediyete kadar yaşamasının en önemli göstergelerinden bir tanesi de bu seçimdir. Vesayet sistemi odaklarının kurtarabilmek için bir yönetim sistemi değiştirdik.  Yılarca o kurumlar, bu kurumlar üzerinde vesayet kurdular. Bir şekilde yönettiler. Dolayısıyla ne kalkınmamızı doğru yapabilirsiniz ne geleceğinizi doğru şekillendirirsiniz. Birilerinin emri altında yaşamak mecburiyetinde kalırsınız. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman başkasının emri altında yaşamamıştır.  Bunun için çok çaba ve şehit vermiştir. AK Parti olarak her zamankinden çok birliğe ihtiyacımız var. ‘Ben aday yapılmadım, o yapıldı’ düşüncesini unutacağız. Bizde sayıyı dolduktan sonra tamamdır. Aday adaylarından bir tanesine karar verdik. Diğer arkadaşlar onun yanında olmak zorundadır. Geçmişte bunu Zonguldak’ta gösterdik” Türkiye’de oyu artan birinci siyasi partiyiz. Oy verenlere minnet borcumuz var. Bizde bunun karşılığını ilimize hizmet olarak vereceğiz. Sizlere hep güvendik ve mahcup olmadık ” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1459
02.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın