Pass

Çaycuma Emlakcılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Çaycuma’nın en büyük mahallerden biri olan Çay Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Güçlü aza kadrosu ile seçimi alacaklarını  belirten Ünlü hedeflerini şöyle sıraladı; “ Çay Mahallesine bir muhtarlık bürosu kazandıracağız. Mahalleye ait her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir internet sayfası oluşturacağız.

Mahalleye Veli Köyü ’ne bayramlarda ve cenazelerde toplu yemek vermeye yönelik bir yemekhanenin yapılmasını sağlayacağız. İkametgâhta olan komşularımızla ilgili sosyo–ekonomik bir döküm çıkaracağız. Mahalle sakinlerinin kan grubu bilgilerini çıkarıp acil durumlarda kendi mahallemiz ve diğer mahalle sakinleriyle sağlık dayanışması sağlayacağız. Okul öncesi çocuklarımıza yönelik eğitim kurumlarının (kreş, anaokulu) açılması için çalışma yürüteceğiz, okullarımızla yakından ilgileneceğiz.

Hıdrellez şenlikleri kültür ve sanat alanına dönüştürüp çeşitli etkinlikleri hep birlikte yapacağız. Yaya yollarının yapılmasını kaldırımlarının engelli vatandaşlarımıza göre düzenlenmesini belediyeden talep edeceğiz. Yaşlılarımızı, hastaları ve engellileri düzenli olarak ziyaret edeceğiz, yardımlaşacağız. İhtiyaç sahiplerimizin kamu yardımları ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını sağlayacağız. Girişimcilik, mesleki beceri kazandırma Meslek edindirme ev işi ve el işi gibi sanatları ekonomiye dönüştürmesine katkı vereceğiz.

Çaycuma’ya atanan memur, işçiler ve üniversite öğrencilerinin kiralık ev sorunları başta olmak üzere karşılaştıkları sorunların çözümünde rehberlik yapacağız.

Öğrencilerimize burs temini konusunda çalışmalar yapıp burs eğitim ve öğretimlere katkı vereceğiz. Çarşı bölgesinin gelişmesi ekonomi – sosyal ticaretin gelişmesi ve haftada bir gün semt pazar kurulması için çalışmalar yapacağız. Köy duraklarının eski yerleşim yeri olarak bilinen çarşı bölgesinde uygun olan yerlere getirilmesi için çalışmalar yapacağız.

Ramazan ve kurban bayramlarında köylü pazarı veya öğretmen evi önünde mahallemiz sakinleri başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluş temsilcilerin katıldığı bayramlaşma ve toplu yemek organizasyonları gerçekleştireceğiz. İhtiyaç duyulan yerlerde çocuk parkların yapılması için girişimlerde bulunacağız.

İlçemiz ve bölgemiz adına hayati önem taşıyan Filyos Limanı ve sanayi kuruluşlarının üretim ve istihdama yönelik tüm çalışması adına (STK) Sivil Toplum Kurumu olarak aktif destek vereceğiz”

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1884
29.01.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın