Pass

TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu’nun yanı sıra Zonguldak AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma TSO Başkanı Ergün Ece ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Yurtbay Şirketler Grubu ortaklarından Zeki İlter Yurtbay’ın da hazır bulunduğu ziyarette Çaycuma’nın ve bölgenin durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, ziyaret öncesinde Çaycuma TSO’da gerçekleştirilen ekonomik durum değerlendirme toplantısında da dile getirilen konuları özetleyerek Filyos Vadi Projesinde yer alan yatırımlar, İlçemizde düzenlenen fuarlar, BEÜ Çaycuma Kampüsündeki yatırımlarla ilgili olarak beklentileri dile getirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da;“Toplantı vesilesi ile geldiğimiz odamızda bu ziyarete de iştirak etmek nasip oldu. Sayın Başkanlarımla yaptığımız görüşmelerde aldığımız bilgilerle ve paylaşımlarımızla bölgemiz için çalışmalarımızı ortak amaçlarla gerçekleştiriyoruz” dedi. 

TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da TOBB olarak ülke geneli ve camia için mücadele ettiklerini, Gümrük Birliği’nin güncellenmesi ilgili olarak hukuk sistemimiz ve demokrasinin ön planda tutulduğunu söyleyerek bölge ile ilgili konuların da takipçisi olacaklarını söyledi.

Ziyaret sırasında Ayhan Zeytinoğlu’na Çaycuma TSO adına bir anı plaketi verildi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1114
25.01.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın