Pass

Zonguldak Vali Yardımcı Hüseyin Ergi, beraberindeki heyetle Nebioğlu Beldesi'ni ziyaret etti.

Zonguldak Vali Yardımcı Hüseyin Ergi,  Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak  Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı  Mehmet Kokulu, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü  Sertaç Yavuz, Özel İdare Ruhsat ve Denetim Müdürü Yüksel Turpçu,   Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı İl Genel meclis üyeleri ve iş adamları  Çaycuma İlçesi Nebioğlu Beldesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile bir araya geldi.

Heyet, Belediye tarafından Yenipazar Mahallesinde yapılan bulvar taş kaplaması, bisiklet yolları, engelli yolları,  ilde yatay yapılaşmanın örneği haline gele 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezini inceledi. Aile Sağlık Merkezimizin mimari yapısını ve çevre düzenlemesini çok beğenen Vali Yardımcısı Ergi ve beraberindekiler Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve lisenin uygulama bahçesinde bulunan seralarda öğrencilerin çalışmaları inceledi.  Çabalarından dolayı Okul Müdürü Sayın Tekin Verim'i tebrik eden heyete Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan da teşekkür etti.  

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1432
21.01.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın