Pass

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Gökerplast tarafından ilçeye bağlı 3 ilkokula Z kütüphane ve oyun alanı yapılacak.

İşbirliği protokolü Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve Gökerplast Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Göktuğ arasında imzalandı.

Protokolün içeriği hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş; “Güzelyaka Ayça Yazıcıoğlu İlkokulu, Muharremşah İlkokulu ve İsmail Hakkı Tonguç İlkokuluna Z kütüphane ve oyun etkinlik alanı yapılacak. Tahmini 120 bin liralık bir çalışma olacak. Hayırsever iş adamıza kurumumuz ve Çaycuma adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli ise; “Proje sadece kütüphane olarak değil, çeşitli kursların ve etkinliklerinde içinde yapılabileceği, içinde bilgisayarları ile bir alan ortaya çıkacak. Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Gökerplast ailesine şimdiden teşekkür ediyorum. Hem öğrencilerimize, hem köylerdeki gençlerimize, kadınlarımıza yönelik sosyal sorumluluk çalışması olacağını düşünüyorum şeklinde konuştu.   

Gökerplast Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Göktuğ 20 yılı aşkın Çaycuma’da bulunduklarını ifade ederek; “Sadece fabrikada istihdam yaratmak dışında, evlere de iş vererek istihdam yaratma çalışmamız bulunuyor. Dünyanın 60’dan fazla ülkesine ihracat yapıyoruz. Amacımız bir işi yapıp bırakıp gitmek değil, köy halkının ona sahip çıkması ve insanların faydalanmasını sağlayan bir işlik haline getirmektir. Mili Eğitimin onayı ile de inşallah güzel bir çalışma ortaya çıkacak. Bana bu fırsatı veren Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum ”dedi.

Protokol imza törenine, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yol da katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2402
08.01.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın