Pass

Zonguldak’ta ‘tarihi eser’ operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında ilçe emniyet müdürünün de bulunduğu 11 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üç gün önce tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Aralarında Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç’ın da bulunduğu 11 şüpheli, dün sabah saatlerinde Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından Çaycuma İlçe Adliyesi’ne sevk edildi. 
Şüphelilerden N.A. (70) Cumhuriyet Savcılığınca alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

NÖBETÇİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER 
Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeleri alınan zanlılar Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, Tayfun A., Ersan S., Cengiz İ., Halil T., Mehmet Sait K., Ö.S, L.K., E.Ç., H.K. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, Tayfun A., Ersan S., Cengiz İ., Halil T., Mehmet Sait K., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ö.S, L.K., E.Ç., H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Ele geçirilen Helenistik, Roma, Yunan ve Bizans dönemlere ait sikke, heykel figürü, heykelcik, obje, pişmiş toprak kap, kolye ve yüzük gibi tarihi eserlere el konularak Kdz. Ereğli Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç ve eski şoförünün de arasında bulunduğu bir grup “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurarak İzinsiz Kazı ve Sondaj” yapmaları üzerine KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen projeli çalışma kapsamında gözaltına alınmıştı. 

Haber: İHA

 


Haber Okunma Sayısı : 1761
24.12.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın