Pass

Çaycuma’nın Perşembe Beldesinde üçüncü kez uygulanacak olan istihdam garantili ‘Kadın Giyim ve Modelist Yardımcılığı Mesleki Eğitim Kursu’ açıldı.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile Perşembe Belediye Başkanlığı arasında yapılan anlaşmayla yüzde 20 istihdam garantili iş birliği yöntemi ile açılan kurs  başladı.

Mihrican Delibasan ve Büşra Nur Yol ‘un usta öğretici olarak görev yapacağı kurs 4,5 ay sürecek. Kurs bitiminde yapılacak olan sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek. Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam kurslarla ilgili vererek; “20’şer kişilik iki grup halinde açılan ve 40 kursiyerin kaydının yapıldığı istihdam garantili üçüncü kursumuzun bitiminde 8 kursiyerimiz garanti işe yerleştirilecek, ayrıca kursiyerlerimiz maddi olarak faydalanacaktır. Kurs bitiminde yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerlerimiz meslek sahibi olacak ve belgelerini alacaklardır. Perşembe Belediyesi ve İŞKUR arasında yapılan anlaşmayla ilk kez 12 Haziran 2017 tarihinde açılan “Kadın Giyim ve Modelistlik Yardımcılığı Kursuna 25 ,  ikinci kez 19 Şubat 2018 açılan kursa 50 kursiyer kayıt yaptırmıştı. Son açılan kursumuza kayıt yaptıran 40 kursiyerle birlikte toplam 115 kursiyer meslek sahibi olmuş olacak ve en az yüzde 20’si işe yerleşecektir. Şimdiye kadar 20 civarında kursiyerimize iş imkanı sağlanmıştır. Belediye Düğün Salonumuzun alt katında açılan kursumuz da , eğitim başlamadan önce tadilat yaparak kurs alanını genişlettik ve kursiyerlerimize daha rahat çalışma imkanı sağlamış olduk. Kursumuzun Perşembe Beldemize, kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyor, herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1306
16.12.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın