Pass

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Almanya gezisini değerlendirdi.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Almanya’da yaşayan Çaycumalı gurbetçiler tarafından kurulan Almanya Çaycumalılar Derneği’nin açılış gecesine katılmak ve Almanya’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya gelip görüşmelerde bulunmak üzere hafta sonu gittiği Almanya’dan döndü. Başkan İsmail İnam Almanya gezisini değerlendirdi.  İnam; “Gelsenkirchen’de kurulan Almanya Çaycumalılar Derneği’nin açılışına katılmak üzere, derneğin davetlisi olarak Almanya’ ya gittik. 3 günlük Almanya gezimizde orada yaşayan dostlarımızla samimi dostane görüşmeler yaptık. Önce derneğin açılışına katıldık. Açılıştan sonra düğün salonunda yaklaşık  bin 500 kişinin katılımıyla bir gece düzenlendi. Gecede gurbetçi hemşerilerimize bir konuşma yaptık. Konuşmamızda, orada yaşayan Perşembelilere bu derneğe üye olmalarını ve sahip çıkmalarını söyledik. Bu dernek çok önemli. Dernek başkanımızın ifadesine göre Almanya’da 100 bine yakın Çaycumalı yaşıyormuş. İnşallah bu derneğe en az 3 bin- 5 bin üye yapabilirlerse orada yaşayan Çaycumalıların, Perşembelilerin dolayısıyla orada yaşayan hemşerilerimizin dertleriyle, sorunlarının çözümüyle ilgilenebilir. Bu derneğin kurulması belediye olarak bizim içinde çok önemli. Orada yaşayan gurbetçi kardeşlerimiz beldemize geldikleri zaman biz de belediyeler olarak onların her türlü sorunlarıyla ilgilenmeye, yapabileceğimiz işlerini görmeye, problemlerine çözüm bulmaya çalışacağız. Aynı zamanda bu dernek Almanya'daki gurbetçi hemşerilerimizle bölgedeki belediyelerimiz arasında bir köprü vazifesi görecek. Oradaki derneğimizle devamlı irtibat halinde olacağız ve gurbetçilerimizin burada karşılaştığı sorunları çözmeye çalışacağız. Dolayısıyla bu derneğin kurulmasının bir çok yönden faydaları olacaktır. İnşallah başarılı bir şekilde devam ederler. Bizim için çok yararlı bir gezi oldu. Yönetim kuruluna başarılar dileyip, Almanya’dan çok güzel duygularla ve çok iyi izlenimlerle ayrıldık. Salonu dolduran bin 500 kişinin en az 500’ü Perşembe ve civar köylerden Almanya’ya gelmiş gurbetçi kardeşlerimizden oluşuyordu. Tanıdık tanımadık herkes yanımıza gelip bizlere ilgi alaka gösterdiler. Ben bütün gurbetçi kardeşlerime ve yönetim kuruluna ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dernekleri hayırlı olsun”diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1545
13.12.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın