Pass

Çaycuma’da muhtarlara yönelik yılsonu İlçe Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; Kaymakam Serkan Keçeli başkanlık yaparken, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gıda Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Tuncay Ünlütürk, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selma Gülboy, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Naşit Durdubaş, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Göksu Gücük, İlçe Özel İdare Şefi Ali Acar, Bedaş Şefi Yasin Erenci, Milli Emlak Şefi Tahir Gebeş, Orman İşletme Şefi Engin Çaylıoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, katılarak tek tek görev alanları ile çalışmaları anlatıp muhtarların sorularını cevaplandırdılar.

Toplantının başında Hizmet Götürme Birliği Başkanı Naşit Durdubaş, birliğin 2019 yılı bütçesini okuyarak oylamaya sundu.

Toplantının faydalı geçtiğini belirten Kaymakam Serkan Keçeli; “Aslında sık sık bir araya gelmek ve sohbet etmek faydalı. Kurumlarımızın var oluş amacı vatandaşa hizmettir. Ama takdir edersiniz ki gönlümüzden geçen aklımızdan geçen ve halimizde olan bütün hizmetleri yapmak durumda olamayabiliyoruz. İmkânlar doğrultusunda mesafe kat etmek gereken işler oluyor. Ama basit günü birlik çözülebilecek ileri söz konusu bile yapmadan vatandaşlarımızın işini çözmemiz gerekiyor. Bu anlamda katılan tüm kurum amirleri ve muhtarlarımız teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1313
28.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın