Pass

Çaycuma ve çevresinde faaliyet gösteren Veli Verim İnşaat tarafından ‘Ustalar Buluşuyor’ yemeği düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Veli Verim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veli Verim ve çok sayıda inşaat ustası katıldı.

Buluşmanın geleneksel hale getirileceğini ifade eden Veli Verim katılanlara teşekkür ederken; “Çok değerli meslektaşlarım ve kardeşlerim, davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz şükranlarımı sunarım. Sizleri en kalbi duygularımla selamlarım. Rabbim hepinizden razı olsun. Meslek hayatım boyunca her arzu ettiğim sizlerle bir arada olma, kaynaşma gecemizi sizlerle yapmaktan, şeref duyuyorum. İnanınki şu anki mutluluğum anlatılamaz. 34 yıl önce sanat okulu ikinci sınıfta başlamış olduğum meslek ve iş serüvenimi şu anda tadilat ve dekorasyon uygulaması, müteahhitlik ve malzeme satışı olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Asli hedefimiz insanlara en güzel şekilde bilinçli olarak hizmet etmek ve bu hizmeti köklü bir firma haline getirerek yolumuza devam etmektir. Siz sevgili usta kardeşlerimizin de nitelikli birer usta olarak saygın bir şekilde işlerinizi başarıyla yapıp aranan anılan ve sevilen sanatkâr olarak en üst seviyelere gelmenizi temenni eder, saygı sevgi ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Veli Verim katılımdan dolayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür plaketi verdi. Veli Verim İnşaat’a başarılar dileyen Başkan Kantarcı; “ İnşaat sektöründe sessiz sedasız başarılı bir yolda ilerleyen değerli hemşerim Veli Verim’e ve evlatlarına teşekkür ediyorum. 25 yıl önce Koçkan Yapı Malzemeleri A.Ş. olarak inşaat ustalarımızı biz de bir araya getirmiştik. Benzerini yaşamak beni oldukça duygulandırdı. Bu gece burada nasırlı eller var emek var. Sizler bu memleketin her türlü inşaatında alın teri olan ve emeği olan insanlarsınız. Sizlerle aslında daha sık beraber olmamız lazım. Benim gibi yıllarını inşaata vermiş bir insan olarak ve hala belediye başkanı olarak inşaatlarla uğraşan bir insan olarak bütün meslekler arasında siz birinci plandasınız. Sizlerin emekleri ile her şey güzel oluyor. Umuyorum ve diliyorum ki bundan sonra da Çaycuma’da şehircilik anlamında güzel şeyler olur. Hepimiz bu bölgede yaşayan insanlar olarak Çaycuma’da ki bu rahat ve huzur ortamının daha ileri gitmesi ve hepimizin çoluk çocuğumuzla daha iyi şartlarda yaşaması en büyük dileğimizdir. Böyle bir ortamda olmak benim için bir kıvançtır” diye konuştu.

Gece, canlı müzik eşliğinde devam etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2552
15.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın