Pass

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, AK Parti'den Çaycuma Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Zonguldak ve Samsun’dan kalabalık bir grupla Çaycuma İlçe Teşkilatına gelen  ve başvuru dosyasını İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı’ya teslim eden Karayılmaz Çaycuma ve Zonguldak ta bir çok başarılı işlere imza attığını belirterek; “Düzgün çalışan, Elif gibi dümdüz bir insan olarak Samsun’a tayin edildim.  AK Parti’de sadece bürokrat olarak değil, AK Parti’de siyasetçi olarak yürümenin de ilk adımı atmak istedim. Bizi biz yapan şeylerin en değerlisi AK Parti siyaseti idi. Burada bunu taçlandırmak istedim. Makam ve mevki ile hiç bir zaman işimiz olmadı. Makamlar gelip geçiyor. ‘Samsun gibi bir yerden Çaycuma’ya neden dönüyorsun’ dediklerinde Çaycuma “benim sevdam, memleketim” dedim. Ben olmam gereken olmalıyım.

Aday olsam da aday adayı olarak kalsamda bundan sonra aynı şevk ve heyecanla çalışacağımı ifade etmek istiyorum Bu bir bayrak yarışıdır. Çaycuma’da 2004’den yılından sonra iki dönem Belediye Başkanlığı AK Partiden yönetildi. Biz bu dönemde tekrardan Sayın Başkanımı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı belediyecilik anlayışını en iyi noktaya taşıyarak, çıtayı en üste koymak için savaşmak, omuz omuza yan yana aynı havayı teneffüs etmek istiyoruz. Ben aday olma noktasına gelirsem, gencinden yaşlısına, engellisine kadar birçok hizmeti düm düz kimseyi ötekileştirmeden yaparak Çaycuma’da bir duruşumuz olacak. Arı gibi çalışkan bir yapımız  olacak” diye konuştu.

Karayılmaz’ın adaylık açıklamasında Kilim Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Nas, Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş ve Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek de hazır bulundu.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2088
12.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın