Pass

Çaycuma’nın Saltukova Beldesi'nde Gazi Ortaokulu organ bağışının önemini anlatan gösteri programı düzenledi. 

Her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklere sahne olan Organ Bağışı ve Nakli Haftası, bu yıl Çaycuma İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün de katılımıyla Saltukova Gazi Ortaokulu Trafik Güvenliği ve İlk Yardım Kulübüyle birlikte kutlandı. Yapılan etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Parlak ve Muharrem Yol, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Dr. Yasemin Yıldız, Hemşire Nurgül Arslan ve Ebe Süreyya Sağlam Kabacı katıldı. Saltukova Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programı ilgiyle izlediler. Öğrenciler ve izleyiciler şiirler, skeçler ve koronun sergilendiği program esnasında oldukça eğlenirken organ bağışı ve nakli hakkında da bilgi sahibi oldular. Etkinlikler kapsamında Saltukova Gazi Ortaokulunda düzenlenen ‘Slogan ve Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve Şube Müdürleri ve İlçe Halk Sağlığı personeli tarafından ödülleri takdim edildi. 

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” 
Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, “Saltukova Gazi Ortaokulu Trafik ve İlk Yardım Kulübünün hazırlamış olduğu Organ Bağışı ve Nakli Haftası etkinlikleri ile insanların organ bağışı konusunda duyarlı olmalarının öneminin farkına vardık. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünün manasını daha iyi anlamış olduk. Umarım öğrencilerimiz de bu hayati önem taşıyan sorumluluklarımızı daha iyi kavramıştır" diyerek bu etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve sağlık personeline teşekkür etti. 

 

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1810
10.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın