Pass

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen “Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor” kampanyası kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Adaköy Köyü’nde binlerce fidan toprakla buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan ‘Ağaçlandırma İş Birliği Protokolü’ çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ve 81 ilde eş zamanlı olarak "Fidanlar, Fidanlar ile Büyüyor" ağaçlandırma etkinliği yapıldı.

Etkinlik kapsamında Çaycuma İlçesi Adaköy Köyünde gerçekleştirilen fidan dikim törenine; Zonguldak Vali Vekili Dr. Nevzat Taşdan,  Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,  Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Fikret Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş,  Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Adaköy Muhtarı Veli Tutkun, okul müdürleri, öğretmenler ve Cumhuriyet Ortaokulu, Şehit Astsubay Salim Uçar İlk ve Ortaokulu ile Adaköy İlkokulundan çok sayıda öğrenci katıldı.

Zonguldak Vali Vekili Dr. Nevzat Taşdan Orman Genel Müdürlüğünün son 15 yılda yaptığı çalışmalarla, orman varlığını ciddi oranda arttırıp, var olan ormanların da ıslahını gerçekleştirdiğini söyledi.

Kaymakam Serkan Keçeli orman teşkilatınca ormanların ve doğal hayatın önemini çocuklara benimsetmek için ciddi çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı.

Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ise fidan dikmenin öneminden bahsetti. Ormanların faydalarını anlatan Beyazlı; “Milletimizin en önemli zenginlik kaynaklarından olan ve uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu görevimizi çocuklarla birlikte gerçekleştirerek ülkemizi yeşillendiriyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından orman ve ağaç sevgisi, fidan dikiminin önemini içeren şiir ve kompozisyonlar okundu. Daha sonra tüm katılımcılarla birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Fidan dikiminin ardından tüm öğretmen ve öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi ve ikramda bulunuldu.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1602
08.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın