Pass

Törene AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gıda Tarım ve Orman Zonguldak İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Gıda Tarım ve Orman İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Gıda Tarım ve Orman Zonguldak İl Müdürü Cemalettin Çataklı bu yıl tarım da altın yılı yaşadıklarını belirterek; “Geçen yıl bize 1 milyon 800 bin lira valiliğimiz bütçe ayırmıştı. Bu bütçe ile yem bitkisi projesi yaptık. Manda projemizi ve süs bitkisi projemizi gerçekleştirdik. Fındık ve ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Genç çifti projemizde bu yıl 6 milyon 900 bin liralık hibe verdik. Çiftçilerimizin 3 yıl boyunca hayvanları satmayacaklar, hastalık olursa bize haber verecekler” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Tarım ve hayvancılık ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için çok önemli. Bu konuda hep beraber özverili bir şekilde davranmak gerekiyor. Artık üretmenin önemini Çaycuma anlamıştır. Hükümetimiz çiftçimize büyük destek veriyor. Her işte olduğu gibi çiftçiliğinde zorluğu vardır. Ama her zorluğun arkasında bir refah ve zenginleşme vardır. Bizler devletimizin bize desteği en iyi şekilde kullanalım”.

Kaymakam Serkan Keçeli gıda insanoğlunun en temel ürünü olduğunu ifade ederek; “Geçmişten beri zaten tarım toplumu idik. Tarımda üreten çalışan bir insan ve millet yapısına sahibiz. Kaymakam olarak ilçeye katkım ne kadar değerli ise aslında üreten çiftçilerimizin katkısı en az bizim kadardır. Onlar çalıştıkça hem ekonomiye, hem olumlu havaya katkıda bulunuyorlar. Tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktan gocunmayın. Tulum giyip para kazanınca takım elbise giyerek en iyi arabalara binebilirsiniz. İnsanlarımız bunu yapmaktan gocunmasın. Genç nesil bunu unutmaya başlamıştı. Ama bu proje sayesinde çiftçilik ile tanışacaklar” diye konuştu.

Son olarak protokol tarafından kuralar çekilerek 36 genç çiftçiye toplam 180 adet düve dağıtıldı.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1339
03.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın