Pass

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Çaycuma’da yoğun bir katılım ile gerçekleşti. İlk olarak Kaymakamlık makamında Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Mükerrem Yusufoğlu ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile birlikte tebrikleri kabul etti.

Ardından ilçe stadyumundaki kutlama programa geçildi. Programa; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Askerlik Şube Asteğmen Mükerrem Yusufoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Garnizon Komutanı Mükerrem Yavuzoğlu tören komutanı eşliğinde halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştiren Kaymakam Serkan Keçeli şunları söyledi; “Bugün bu topraklarda yaşayan herkesin doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi ile atasının, dedesinin, ninesinin bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm kalım mücadelesidir. Bir onur, haysiyet ve namus mücadelesinde zaferle taçlanan Kurtuluş savaşı sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetini 95. yıl dönümüdür. Ülke genelinde olduğu gibi güzel ilçemizde de büyük bir coşku, sevgi ve sevinçle kutluyoruz. Bir yönetim şekli olması ötesinde aynı zamanda tarihimizin en çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetin getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının önünü açmış ve ufkunu genişletmiştir. Cumhuriyet kurumları kudreti ve önderliği ile tüm kazanımlarımızın ve değerlerimizin çağdaş uygarlık düzeyine atiğimiz her adımın aldığımız her yolun şaşmaz güvencesi olmuştur. Cumhuriyeti yaşatmak ve çağdaş uygarlık yolunda ilerlemek için ortak geleceğimiz için gelişen olaylara, oynanan oyunlara, baskılara ve maruz kalınan dayatmalara karşı hoşgörümüzü kaybetmeden birlik ve beraberlik içinde tek yürek olarak kalmak zorundayız”. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterilerini ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. Büyükler halk oyunları topluluğu da kutlama programında yerini aldı. Tören sırasında iki paraşütçü tarafından yapılan gösteri büyük ilgi gördü. Paraşütçülerden biri Türk bayrağı açarak törene katılanları selamladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2198
29.10.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın