Pass

 Çaycuma’da yapımı tamamlanan atık su arıtma tesisi devreye girdi. 

Çaycuma Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü, Delta Su Arıtma Sistemleri şirketi ile Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Perşembe Belediyesi arasında daha önce imzalanan protokol kapsamında yapılan atık su arıtma tesisi tamamlanarak devreye girdi. 
Perşembe Belediyesi'nin kendi imkanları ile yapılan ve 3 üniteden oluşan atık su arıtma Tesisinin 550 bin TL'ye mal olduğunu söyleyen Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, “Atık su arıtma tesisimizin yapımını üstlenen Delta Su Arıtma Sistemleri A.Ş'nin sahibi Tayfun Çengelcik’e böyle bir eseri beldemize kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Tesisimizin Organize Sanayi Bölgesi içerisine yapılmasında emeği geçen Zonguldak Valiliğimize, Çaycuma Kaymakamlığına, Çaycuma OSB idare yöneticilerine teşekkürlerimi arz ederim. Amacımız temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Ayrıca Zonguldak’ta ki belde belediyeler içerisinde ilk arıtma tesisinin belediyemiz tarafından yapılmasında da gurur duyuyorum. Tesisimizin beldemize ve çevremize hayırlı olmasını dilerim" dedi. 


Haber Okunma Sayısı : 1309
15.10.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın