Pass

 

Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, “Çaycuma Kan Bağışlıyor Hayat Kurtarıyor” etkinliğine verdiği destekten dolayı kurum temsilcilerine plaket verdi

 Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, “Çaycuma Kan Bağışlıyor Hayat Kurtarıyor” etkinliğine verdiği destekten dolayı Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı’ya teşekkür plaketi verdi.

Çaycuma’da, her yıl geleneksel olarak yapılan kan bağış kampanyası, 13 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti.  “Çaycuma Kan Bağışlıyor Hayat Kurtarıyor” sloganıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kampanyaya tüm kurum, kuruluş ve siyasi partiler destek verirken yoğun katılım sağlanmıştı. Kampanyada, 220 ünite kan toplandığı açıklanmıştı.

 Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Koordinatörü Özcan Güler ve Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez, kampanyalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundukları Kaymakam Keçeli, TSO Başkanı Kamitoğlu, Esanf Odası Başkanı Kandemir ve AK Parti İlçe Başkanı Doğancı’ya teşekkür plaketi takdim etti.


Haber Okunma Sayısı : 932
11.10.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın