Pass

Çaycuma ilçesine geçtiğimiz yıllarda birikimleri ile bir ana okulu kazandıran ve Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi önüne heykel yaptıran 85 yaşındaki hayırsever emekli öğretmen Hayrullah Saki, 30 Ağustos 2018 günü gerçekleştirilen heykelin açılışına katılanlara teşekkür etti.

Saki yayınladığı teşekkür mesajında; “Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi önüne Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün eğitim öğretim ve sanat anlayışına uygun yaptırdığım anlamlı anıtın açılışını 30 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdik. Açılış törenine katılan Sayın Valimiz Ahmet Çınar’a, Kaymakamımız Serkan Keçeli’ye, Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya, Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Baş’a, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı’ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Kılıç’a, Perşembe Belediye Başkanımız İsmail İnam’a, siyasi parti ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, basın mensuplarına, Belediye Bando Şefimiz Hamza Başören’e, Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi Müdürü İlker Okumuş’a, müzik öğretmeni Şevket Göynük’e, törene katılan okul  müdürleri ,öğretmen ve Çaycumalı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1012
20.09.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın