Pass

Çaycuma’da her yıl düzenlenen “Geleneksel Çaycuma Kan Bağışlıyor, Hayat Kurtarıyor” kampanyası yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Zonguldak Kızılay Kan  Merkezi ve Çaycuma Kızılay Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Çaycuma Kan Bağışlıyor, Hayat Kurtarıyor’ kampanyası gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cemal Ceyhun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve şube müdürleri, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan  Vekili Bünyamin Bostancı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İzzet Kalembaşı, Zonguldak Kızılay Şubesi Başkanı Nihat Aygün, Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez, Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Emlakçılar Derneği Başkanı  Erol Ünlü, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda Belediye personeli de katılanlar arasında idi.

KEÇELİ; ‘ÇAYCUMA HER ANLAMDA ÖN PLANDA OLDU’

Kanın bağışının önemini anlatan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “Çaycuma her anlamda bölgesinde ön planda olmuş ve öne çıkan ilçelerden birisi olmuştur. Kan bağış kampanyasının  Çaycuma’da yaptığımız en önemli etkinliklerden birisi olduğunu düşünüyorum. Kan bağışı bir hayat kurtarmanın ve  insana yapılabilecek en büyük yardımların başında geliyor. Şu an farkında değiliz ama Türkiye’nin yada dünyanın dört bir yanında kan bulamadığı için sıkıntı yaşayan insanlarımız vardır. Bugün Türkiye’nin öteki ucundaki kişiler sıkıntı yaşıyor gelecekte bizlerin kan ihtiyacından dolayı sıkıntı yaşamayacağımızın hiçbir garantisi yok. Kanın ne zaman nerede kime ihtiyaç olacağı hiç beli olmaz. Dara düşmeden aslında kan bağışımızı ve stokumuzu artırmak zorundayız.  Kızılay her Cuma günü ilçemize geliyor. Düzenli bir kan bağış gönüllüsü insanımız oluşmuş. İnşallah bu etkinlikte de iyi miktarda kan bağışı sayısına ulaşılır. İnsanlarımıza kan verip can vermeye vesile olmuş oluruz. Etkinlikte emeği geçenlere ve Kızılay gönüllüleri ile kan verecek vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KANTARCI; ‘KANIN ÖNEMİNİ ANLAMAYA GEREK YOK’

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ilçenin güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını  ifade ederek; “Kanın ne derece önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. Allah milletimizi felaketlerden, zorlukladan korusun. Normal kan ihtiyacı dışında bize kan ihtiyacı göstermesin. Özellikle deprem gibi afetlerden bizi uzak tutsun. Bizlerde kötü günleri düşünerek kendi aramızdaki dayanışmayı artıralım. Bu tür etkinliklerle Kızılayımızın Çaycuma’da yine rekor bir kan toplanmasını diliyor, emeği geçenlere ve bağışa katılanlara gönülden teşekkür ediyorum”diye konuştu.

AYGÜN; ‘KIZILAYIN 150’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

Zonguldak Kızılay Şube başkanı Nihat Aygün ise Kızılay 150 yıl önce kurulan köklü bir kuruluş olduğunu belirterek; “Kan dünyada yapılamayan tek ilaç. Bu nedenle hepimizin birer kan bağışçısı olma mecburiyeti var. Çünkü bugün bana, yarın sana. Kime ne zaman kanın ihtiyaç olacağı belli olmaz. Bu nedenle Çaycumalı hemsehrilerimizin kan bağış kampanyasına katılmalarını istirham ediyorum. Zaten Çaycumalılar bizim kampanyalarımıza oldukça destek veriyor. Hem sivil toplum kuruluşlarımız, hem idari amirlerimiz hepsi kampanyanın içinde. Türk Kızılayı 1868’de Hilal-i Ahmet olarak kuruldu. Osmanlı savaşlarında geri hizmetlerinde olmak üzere her türlü yardım amacı ile kuruldu. Aynı zamanda Kızılay’ın 150’nci kuruluş yıldönümü kutluyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum”diye konuştu.

Kan bağışı gece geç saatlere kadar devam etti. Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez ve Kızılay gönüllüleri gün boyu bağışçılarla ilgilenerek yardımcı oldu.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1408
13.09.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın