Pass

Çaycuma’da ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin şubeleri kura çekimi ile belirlendi. 

Çaycuma ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu ve İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu ve 75.Yıl İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin sınıf şubeleri kuralarla belirlendi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş bu okulları ziyaret ederek kura çekimine katıldılar. 

Kaymakam Serkan Keçeli velilere yaptığı konuşmasında 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, “Birinci sınıf öğrencilerimizin ayrı bir heyecan oluyor. Yeniden okula başlayışı, sıfırdan yeni bir heyecan yapacaklar, heyecanını da gözlerden okuyabiliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Keçeli, bu sene çok daha şeffaf , herkesin gözü önünde adil, mümkün olduğunca homojen sınıflar oluşturmak için kura yöntemiyle 1'inci sınıfların şubelerini belirleyeceklerini söyleyerek, “Yani oluşacak sınıflarımızı , öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün öğretmenlerimiz çok tecrübeli, değerli ve iyiler. O yüzden hangi şubeye düştüğü aslında çok da büyük bir şey fark ettirmeyecek ama en azından gözümüzün önünde kimsenin aklında bir şey kalmadan böyle kura mekanizmasının kurulmasının faydalı olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi. 

Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’da yeni yılın öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi. 

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1349
05.09.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın