Pass

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldaklı Yönetmen Kemal Danacı’nın Çaycuma’da çekimlerini sürdürdüğü “Koyver Gitsin” adlı filmin setini Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile birlikte ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile birlikte, Çaycuma’da, geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan “Koyver Gitsin” adlı filmin setini ziyaret etti. Ziyarete Devrek Kaymakamı ve Çaycuma Kaymakam Vekili Mehmet Soylu, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan ve Çaycuma İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş da hazır bulundu. Yönetmen Kemal Danacı, Vali Çınar ve Belediye Başkanı Kantarcı’ya yapım hakkında bilgiler verirken Çınar ve Kantarcı filmde rol alan sanatçılarla bol bol sohbet etti. Kendisine filmin imzalı senaryosunu sunan sanatçılara,“Kördüğüm” adlı romanını imzalayarak armağan eden Vali Çınar, kitabı, 1990’lı yıllarda, Mardin Dargeçit İlçesi Kaymakamlığı döneminde yaşadığı olaylardan esinlenerek yazdığını söyledi. Son derece keyifli anlara sahne olan ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

BİRÇOK ÜNLÜ SANATÇI ROL ALIYOR

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği ve yılsonunda vizyona girmesi hedeflenen filmin, çekimlerinin, 20 Ağustos’ta sona ermesi planlanıyor. Senaryosunu Ömer Gecü’nün yazdığı filmin yönetmenliğini Zonguldaklı Kemal Danacı, yapımcılığını ise Serkan Bircan yapıyor. Filmde Ömer Gecü, Onur Yaprakçı, Begüm Polat, Kübra Dilara Çelen, Seher Terzi, Seyman Aydın, Aydan Çakır, Erol Serter, Levent Aykul, Murat Ormiyak ,Sinan Bengier ve Çetin Altayrol alıyor. Filmin sürpriz ismini ise“Gladyatör” ve “Brove Heart Apacalypto” filmlerinde oynayan Amerikalı aktör Mike Mitchell oluşturuyor.

ÇAYCUMA’NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SUNACAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Filmin yapımcılığını üstlenen Serkan Bircan aynı zamanda Çaycuma’daki sinema salonunun da müsteciri. İlçemize neredeyse gönüllü kültür hizmeti veren Sayın Bircan bana böyle bir projesi olduğunu söyledi. Ben de kendilerine her türlü desteği vereceğimizi söyledim. Elimizden geldiğince de taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Film bir sinema yapıtı olarak ülkemizin kültür hazinesine çok değerli bir katkı sunarken, Çaycuma’mızın tanıtımı için de büyük rol oynayacak. Çok değerli bir oyuncu kadrosu var. Onları tanımaktan çok mutlu oldum. Onlar da Çaycuma’da olmaktan çok mutlu” dedi.

SAYIN VALİM SANATA NE KADAR DEĞER VERDİĞİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Vali Ahmet Çınar’ın kendi daveti üzerine seti ziyaret ettiğini bildiren Kantarcı, “Sayın Valim bir toplantı nedeniyle Çaycuma’daydı. Kendisine filmin çekiminden söz ettim, sete davet ettim. O da seve seve ziyarete geldi. Sayın Valim bu alicenap tavrıyla sanata ne kadar değer verdiğini bir kez daha ortaya koydu. Ben Çaycuma’mızın dolayısıyla Zonguldak’ımızın tanıtımına büyük katkı yapacak böyle bir sinema eserine emek veren herkese, kısıtlı zamanına karşın sete kadar gelerek hepimizi onurlandıran Sayın Valim Ahmet Çınar’a sonsuz teşekkürler ediyorum. Sanata bu kadar değer veren bir vali ile görev yapmaktan da mutluluk ve onur duyuyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1234
15.08.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın