Pass

1.İsmail Hakkı Durdu anısına Futbol Turnuvasında  5 Ağustos günü oynanan final maçında ile turnuvanın son maçı oldu. 

CHP Belde Başkanı, CHP Çaycuma Yönetim Kurulu Üyesi, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam’ın damadı İsmail Hakkı Durdu adına düzenlenen turnuvada sona gelindi. Turnuva maçına gelenler arasında Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda taraftar stat da yerini aldı. Turnuvanın son maçında Camiliköyspor takımı rakibi Hacıkadıspor'u 5-3 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Çekişmeli geçen maç sonunda 2-2 beraberlikle elde edilince 10 dakikalık uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Hacıkadıspor 1 penaltıyı gole çevirirken, Camiliköyspor ise 3 penaltıyı gole çevirdi. Turnuvada birinci gelen Camiliköyspor şampiyon oldu. oldu. 

Perşembe Belediye Başkanı Başkanı İsmail İnam, Turnuvada şampiyon olana 2000 TL ile 4000 TL arası para ve kupa verdi. İkinci gelene koyun ve kupa, üçüncü gelene ise kupaları verildi. 
Perşembe Belediye Başkanı İnam kazananları tebrik ederek; "Çok güzel, centilmence bir maç oldu. İsmail Hakkı Durdu'nun adına yakışır bir şekilde olan turnuvada sona gelindi. Onun adını yaşatmak istiyoruz ve bu yüzden turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ben bütün futbolcularımızı kutluyorum" dedi. 

Haber: EKSPRES



 


Haber Okunma Sayısı : 2402
06.08.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın