Pass

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu (GMİS), 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem Genel Seçiminde Milletvekilliğine seçilen Zonguldak’ın vekillerine tebrik ziyaretinde bulundular. 

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci başkanlığında TBMM’de yapılan ziyaretlerde GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, GMİS Mali Sekreteri Adnan Tıska, GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal hazır bulundu. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Zonguldak’tan 3 vekil çıkartan Ak Parti vekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu’nu TBMM’deki yeni makamlarında ziyaret eden GMİS heyeti, yeni vekillere Vagonlu Madenci heykeli, üzerilerinde vekillerin ismi yazan ve 67 numaralı Zonguldak Kömürspor Forması hediye ettiler. 

GMİS heyetinin vekilleri ziyaretinde öncelikle Türkiye Taşkömürü (TTK)’nın işçi açıkları ve kurumun diğer sorunları üzerinde duruldu. Ayrıca, Zonguldak ve bölgenin ulaşım ve altyapı sorunlarının çözümü, göçün önlenmesi için TTK ile birlikte yeni istihdam alanları oluşturulması için birlikte mücadele edilmesi ve işbirliğinin önemi vurgulandı. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2251
19.07.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın