Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Özel İdaresi tarafından Çaycuma Kayıkçılar Köyü’nde dökülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

AK Parti’nin iktidara geldiği günden itibaren yolların iyileştirilmesine ağırlık verdiğini ifade eden Milletvekili adaylarına, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Yeni yapılan köy yollarının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma-Filyos yolunun yapılacağı müjdesini verdi.

Kaymakam Keçeli; “Biz 2 yıldır iş makinesi ile sıcak asfalt serme uygulamasını başlattık. Bu sene işi biraz daha geliştirdik. Devletimiz sağ olsun, Bakanlığımıza o yönde bir talimat verdi. Havaların ısınması ile köylerimizin yolları sıcak asfalt yapmaya başladık. İlk yolumuz Kayıkçılar Köyümüzün Cina Mahallesi oldu. Yaptığımız yollarımızın uzun soluklu ve kalıcı olacağını düşünüyorum. Basat-Muhsinler bağlantı yolumuz yapılacak. Dereköseler Köyü yolumuz iyileştirilecek. Turizm alternatifimiz olan Çayır Köyü yolumuz program dâhilindedir. Geçmişte İl Özel İdaresi’nin bir borçlanması vardı ve sonuçlandı. Bu borçlanma ile ilk yapılacak Filyos yolumuzdur. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Bu çalışmalar ile köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artacağına inanıyorum. Yollarımızın kazasız, belasız kullanılmasını temenni ederim “diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3564
21.06.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın