Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma’da köylere ziyaret gerçekleştirdi. 

Çaycuma AK Parti İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti sevdalıları iloe birlikte Kızılbel, Hacıibadi, Dursunlar, Muharremşah, Torlaklar, Karapınar Beldesi Çukur Mahallesi, Karapınar Beldesi Karacaahmetli Mahallesi, Hacısomanlar, Camiliköy, Akçahatipler, Emirşah, Yazıköy ve Şenköy Köylerinde vatandaşlara ziyarette bulundu. 

Köy ziyaretlerinde birçok vatandaş Milletvekili adayı Çolakoğlu’na ve AK Partilileri büyük bir sevinçle karşılama yaptı. 

Vatandaşlara güzel karşılamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Milletvekili adayı Çolakoğlu, “AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Ülkemize hizmet sözü veriyor, muhalefetler ise bizim yaptıklarımızı sadece eleştiriyor” dedi. 

Çolakoğlu köylerde yaptığı konuşmasında; “Parti hükümetinin Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıdığını ve önümüzdeki dönemde büyük hizmetlere imza atacağını söyledi. Ülkemizin son 16 yılda yaptığı atılımlar ortada, büyüme göstergeleri ortada, gelişme ve kalkınma düzeyi ortada, amacımız ülkemizi ve Zonguldak’ı muasır medeniyetler seviyesinin çok daha üzerine taşımak. 16 yıldır bu tuzaklara müsaade etmediysek inşallah 24 Haziran'da sizlerin desteği ile bunlara müsaade etmeyeceğiz. Bizim için sandıktan çıkacak her iyi sonuç mazlumların yüzünü güldürecek, zalimlerin yüzünü yere eğecektir. Yola çıktığımızdan bu tarafa verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştık, çalışıyoruz da. Ben sizin evladınız, sizin içinizden biri olarak beni meclise gönderirseniz çok mutlu olacağım. 2002 yılından bu taraf köylerde sizleri birçok defa ziyaret ettik. Muhtarlarımız ile beraber istişare yaparak köylerimizin, mahallelerimizin sıkıntılarını dinledik, çözüm arayışında olduk. Ancak yeterli değil, tabii ki eksiklerimiz var. Bu eksikleri AK Parti iktidarı ile beraber yapacağız. Cumhurbaşkanımıza ‘muhtar bile olamazsın’ dediler. Bakın bugün sadece ülkemize değil, dünyaya yön veriyor. Birileri Recep Tayyip Erdoğan’ı ortadan kaldırmak istiyor. Onun için 24 Haziran’da sandık başına vardığımızda yine AK Parti diyelim, Recep Tayyip Erdoğan diyelim” şeklinde konuştu. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3741
18.06.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın