Pass

Ramazan Bayramı nedeniyle Çaycuma’da protokol bayramlaşma programı Öğretmenevi önünde gerçekleştirildi.

İlginin yüksek olduğu programa; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Savcısı Aziz Kuru,  Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç,  İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, SP İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, SP Zonguldak Milletvekili Adayı Engin Zeren, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, TSO Yönetim kurulu üyeleri,  Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu,  Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, daire ve banka müdürleri katıldı.

Tüm İslam coğrafyasının bayramını tebrik eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Güzel ve bereketli geçen Ramazanın ardından Ramazan Bayramına erişmiş olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.  Her zaman olduğu gibi Ramazan ayı çok güzel bir şekilde geçti. İftarlar dolu, dolu geçti. Ramazanlar insanların bir araya gelip kaynaşmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Sonunda da bütün kesimlerin ve vatandaşların katılımı ile böyle güzel bir bayramı hep beraber gerçekleştirmiş oluyoruz. Bayramlar toplumsal huzurun, toplumsal barışın, birlik beraberliğin sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının hâkim olduğu, birbirimizi daha çok hatırladığımız, başta eş, dost ve akrabalarımız olmak üzere insanlarımızla daha çok bir araya geldiğimiz günlerdir. İçinde bulunduğumuz Ramazan Bayramın başta Çaycuma’mız, ülkemiz, milletimiz, İslam coğrafyamız ve tüm insanlık için, sevgi, saygı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu bayram gününde başta yakınlarımızı olmak üzere muhtaç ve kimsesiz  durumdaki insanlarımızı da hiçbir zaman aklımızdan çıkartmadan, beş dakikamızı ayırıp ziyaret ederek mutlu edelim” diye konuştu.

Program sonunda İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu tarafından dua yapıldı. Protokol mensupları daha sonra, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Huzur evi ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3516
16.06.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın