Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi 10’ncu mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Törene, Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir,  Şube Müdürü Muhammet Atlı ile veliler katıldı.

Törene katılan veliler çocuklarının mutluluklarına ortak olurken Okul Müdürü Satılmış Erenoğlu konuşmasında okuldan her mezun olan öğrencinin onur kaynağı olduğunu ifade ederek; “ 2014-2015 öğretim yılında okulumuza kayıt olan 127 öğrencimiz, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin  gayret ve çabalarıyla 10. mezunlarımız olarak  gururla ve başarıyla bu güzel güne ulaşmıştır.

Öğretim süreci boyunca öğrencilerimizle yan yana olan, daha iyi ve daha başarılı olabilmeleri konusunda desteklerini hiçbir zaman onlardan esirgemeyen değerli öğretmenlerime, bu öğrencilerimizin eğitiminde katkısı olup şu anda başka okullarda görev yapan öğretmenlerimize taşekkür ediyorum.

Okulumuza güvendikleri ve inandıkları için saygıdeğer velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Ve tabi ki, bütün bu çabanın ve gayretin yegane sebebi olan, her biri  ayrı bir değer olan , her şeyin en güzeline layık olduğuna yürekten inandığımız, geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimize, bize bu mutlu günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

M.Kemal Atatürk ,Millet olarak kalkınabilmemizin, “Muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmenin” yegane yolunun, Eğitim olduğunu ve “Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir” “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.Eserin kıymeti sizin maharetiniz ve fedakarlığınız derecesiyle mütenasip bulunacaktır.” diyerek ,eğitimin ve öğretmenin kalkınmada ve gelişmede ne kadar önemli olduğunu  ortaya koymuştur.

Bizler, öğrencilerimizin öğretmenlerini ulvi duygularla sevdiklerine ve değer verdiklerine canı gönülden inanıyoruz. Eğer ülkemizin her bakımdan kalkınması isteniyorsa bütün toplum olarak öğretmene hak ettiği değerin verilmesini canı gönülden bekliyoruz”diye konuştu.

Öğrenciler en belirgin özellikleri okunarak sahneye çağırılırken öğretmenler tarafından diplomaları verildi. Finalde kep fırlatan öğrenciler mezuniyetlerini aileleri ile paylaştı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3340
08.06.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın