Pass

“14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” nedeniyle Çaycuma Ziraat Odası tarafından DenizBank’ın katkıları ile vatandaşlara nohut ve pilav dağıtıldı.

Cumhuriyet meydanında gerçekleşen etkinliğe katılım yoğunca bin kişilik pilav kısa sürede tükendi. Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şeniz Köktürk, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Cin, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Öğretmenevi Müdürü Gürbüz Kurnaz, KÖY Koop. Başkanı Bayram Cura, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Kara ve Serhat Dereli, DenizBank Çaycuma Şubesi Müdürü Sercan Erbinel, banka müdürleri katıldı.

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile Türkiye’nin öncü ve lider “Tarım Bankası” olan Deniz Bank bu yılda; Çiftçiler Günü’nü ülke genelinde üreticilerle bir araya geldiği etkinliklerle kutladı. Söz konusu organizasyonlarda Deniz Bank’ın tarım sektörüne verdiği destekler ayrıntılarıyla ele alınırken, çiftçilerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

“ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Deniz Bank Çaycuma Şube Müdürü Sercan Erbinel, anlamlı bir gün vesilesiyle üreticilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarının altını çizerek şöyle devam etti; “2002 yılında Tarım Bankacılığı Bölümü’nü kurarak tüm kaynaklarımızla sektöre yoğunlaşma imkânı bulduğumuz günden bu yana, ihtiyaç duyduğu her an, her yerde üreticimizin yanında olmak vizyonuyla çalışıyoruz. Sağladığımız finansman kaynaklarının yanı sıra, teknolojideki bilgi birikimimizi de üreticimiz için seferber ediyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz inovatif uygulamamız Deniz’den Toprağa ile tarlalarında da çiftçilerimizin cebindeki akıllı danışmanları konumundayız. Tüm çiftçilerimizin bu özel gününü kutluyoruz”. Tarıma yatırımı sosyal sorumluluğunun bir parçası olarak gören ve bu anlayışla Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran Deniz Bank, 81 ilde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor. Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın çiftçiler gününde geleneksel hale getirdikleri etkinliğe katılanlara ve destek olan Ziraat Odası’na teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2633
14.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın