Pass

Saadet Partisi Çaycuma ilçe Başkanı Burak Erol, 13 Mayıs Anneler Günü'nü kutlayarak, kadınlara gül dağıttı.

13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kadınlara Gül dağıtan Başkan Erol, “Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafiflemesine, paylaşılmasına ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır" dedi

Kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin göstergesi olduğunu belirten Başkan Erol, 13 Mayıs Anneler gününde Çaycuma şehir merkezini ve Eski adıyla SEKA, Nihat Kantarcı caddesinde gezi yapan ve cadde üzerinde işyerlerini ziyaret ederek bu işyerlerinde çalışan Bayanlara Gül takdim etti. Ulu Önder Atatürk, kadının siyasi yaşama dâhil olmasına büyük önem vererek bu hakları, Avrupa'nın bazı ülkelerinden daha önce Türk Kadınına vermiş olduğunu belirten Erol , "Bu büyük düşünce, Türk kadınının gurur kaynağı olmuştur. Millet olarak annelerimizden başlayarak hayatımızdaki bütün kadınlara verdiğimiz değerin asla azalmaması ve yükseltilmesi gerekir. Bunu başaramamış ve kadınlarına gerçek değeri verememiş toplumlarda hem sosyal, hem ahlaki açıdan çöküşler başlar. Bu düşünceden yola çıkarak kadınlarımızın daha fazla kent yönetiminde ve toplum hayatında söz sahibi olması gerektiğinin bilinciyle hareket Çaycuma’nın geleceğine yön verecek projelerimizin oluşturulmasında her zaman kadınlarımızdan destek aldık ve almaya da devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Çaycuma ilçe Başkanı Burak Erol Cadde ve iş yerlerinde karşılaştığı bayanlarında Anneler Gününü kutlayarak büyük küçük ayırımı yapmadan karanfil takdiminde bulunurken; “Kadınların elinin değdiği her yerin, yaptıkları her işin daha güzel olduğu bir gerçektir. Hayat mücadelesinde kadınlar, erkeklerle eşit şartlarda yer almalıdır. Anadolu'da halkın varoluş mücadelesinde Türk kadının erkeklerle birlikte mücadele ettiğini hiçbir zaman akıllardan çıkarmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, bu ülkenin Mehmetçiklerini dünyaya getiren binlerce onurlu şehit anası başta olmak üzere tüm Annelerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, toplumun dinamizmi olan kadınlara sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2045
14.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın