Pass

Çaycuma İlçesi Perşembe Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri toplumsal duyarlılık çalışmalarına devam ediyor.

Bu anlamda okulun Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından “Sevginin açamayacağı kapı yoktur” adlı tiyatro ve müzikal oyunu köy okullarında sergilendi.

Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmenleri Yeliz Üçer ve Emine Arcaklıoğlu yönetiminde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10’uncu ve 11’nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan oyun, Perşembe Anaokulu, Perşembe Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu, Kerimler Boyacıoğlu İlkokulu, Kerimler Sağıroğlu İlkokulu, Muharremşah İlkokulu, Basat İlkokulunda öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile izledi. Çocuklara sevgiyi iyiliği ve sevginin açamayacağı başka bir kapının olmadığı fikrinin anlatıldığı oyunda öğrenciler masal kahramanlarından günlük hayatlarında kullandıkları bazı olayları yaparak, yaşayarak öğrenme imkânı buldular. Kostümlerin tamamını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinin kendi imkânları ile hazırlandığı tiyatro ve müzikal gösteride öğrenciler masal kahramanlarını canlı yaşama imkânı buldular. Lise öğrencileri kendi imkânlarıyla hazırladıkları dolgu oyuncaklarını ihtiyacı olan anasınıflarına hediye ederek sevginin paylaştıkça çoğalacağına ve bunun bir adımının da kendilerinin olacağına inandıklarını söylediler. Perşembe Filiz Rifat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Muhammet Ardıç, programlara emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlarken Perşembe Beldesinde bulunan diğer köy okullarında tiyatro etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3226
11.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın