Pass

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın vefatının 100. yıldönümünde Ünlü Tiyatro oyuncusu Yazar ve Şair Ahmet Yenilmez tarafından yazılıp yönetilen "Usta" adlı tiyatro oyunu Çaycuma sahne aldı.    

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde Ziraat Bankası'nın destekleriyle sahnelenen tek perdelik tiyatro oyununu; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Ak Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp ve Yönetim Kurulu, SP İlçe Başkanı Burak Erol, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Melek Çelebi, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Öğretmen evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Mal Müdürü Şenel Çıvak, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Naşit Durdubaş, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Ziraat Bankası Şube Müdürleri ve personeli, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Baba-kız ilişkisi üzerinden ilerleyen 2. Abdülhamid Han'ın şehzadelik günlerinden başlayıp, son günlerine kadar olan dönemi anlatan tiyatro oyununu, 81 ilde 100 gösterim yapacak. Tiyatro bitiminde Ahmet Yenilmez’e Kaymakam Serken Keçeli çiçek takdim ederken, Yenilmez salonda asker ailesi varsa çiçeğin ollara verilmesini izledi. Seyirciler arasından çocukları asker olan Nur Uzun ile basın mensubu Ercan Karakuş çağrıldı. Keçeli her iki aileye çiçek verirken usta Tiyatrocu Yenilmez ; “Bu çiçeği oğlunuzun yatağına bırakın, o gelinceye kadar yatakta kalsın. Geldiğinde bu çiçeğin ona ecdadınızdan yadigar olduğunu söyleyin ve selamlarımızı iletin”dedi. Asker babası Karakuş ise; “Sanki bana oğlumu hediye ettiniz, çok mutlu oldum. Tiyatro için ilçemizi tercih ettiğiniz için sizlere ve katkı sağlayan Çaycuma Ziraat Bankası müdür ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2005
10.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın