Pass

Çaycuma’da Mimar Sinan Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Akçahatipler Ortaokulu ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan “4006 TUBİTAK Bilim Fuarlarının” açılışı gerçekleştirildi.

Açılışlara,  Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire, okul ve banka müdürleri katıldı.

İlk olarak Mimar Sinan Ortaokulundaki fuarın açılışı gerçekleştirildi. Okulun bir öğrencisi tarafından yapılan açılış konuşmasında şunlar söylendi; “Dünyada her şey için, yaşam için, başarı için en gerçek yol gösterici bilimdir, fendir. Bilim ve fennin dışında yol gösterici aramak aymazlık, bilgisizlik ve doğru yoldan çıkmışlıktır’. Bu atasözünden almış olduğumuz ilhamla çıkmış olduğumuz gurulu yolculuğumuzun 6’ncı yılındayız. Bu bilimsel heyecanı 2013 yılında 26 proje ile başlattık. 2014 yılında 30 adet proje ile, 2015 yılında 42, 2016 yılında 64 ve 2017 yılında proje sınırlamasından dolayı 20 adet proje ile karşınıza çıktık.

Bu yılki projelerimiz toplam 17 öğretmen danışmanlığında, 44 öğrenci tarafından yapılmıştır. Bu çalışmaların hepsinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz”.

Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Keçeli ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, proje stantlarını tek tek gezerek inceledi.

Ardından İmam Hatip Ortaokulu, Akçahipler Ortaokulu ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu’ndaki 4006 TUBİTAK fuarlarını da gezen Keçeli, Mimar Sinan Ortaokulu Müdür Vekili Gülay Biçer, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İhsan Günay, Akçahatipler Ortaokulu Müdürü Yıldızhan Çeliker,  Abdullah  Güpgüpoğlu Ortaokulu Müdürü Mevlüt Uzunel’e emekleri için teşekkür ederken öğrencilerin güzel projelere imza attıklarını ifade etti.

Keçeli; “Bilimsel çalışmalara öğrencilerimizin yönlendirilmesi çok önemli. Öğrenciler ve öğretmenlerin üstün gayreti ve emekleriyle ortaya verimli projeler çıkıyor. Öğrencilerimizin bilime olan ilgisinin her geçen gün arttığını görmek gurur verici. Hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

İlçe merkezi ve köy ortaokullarında birbiri ardına açılan TUBİTAK fuarları yaratıcı projeler ortaya  çıkarırken, her yıl projeyi gerçekleştiren okul  sayısı artıyor.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2047
10.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın