Pass

Çaycuma Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun iş birliği ile Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında açılan 'Müzik Enstrümanı Kurslarının Yıl Sonu Müzik Dinletisi Etkinliği' yapıldı. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu öğrencileri Kültür merkezinde muhteşem bir konser verdi. 

Düzenlenen programa; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İlçede faaliyet gösteren; keman, bağlama, gitar ve flüt gibi birçok müzik aleti konusunda uzman eğitimciler tarafından kurslar veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, yılsonu etkinliği olarak düzenlediği konser büyük ilgi gördü. 

Programa emeği geçen herkese teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy; "7'den 70'e amatör bir ruhla hazırlamış olduğumuz program vesilesi ile enstrümanla yeni tanışan kardeşlerimizi sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İdareci, öğretmen ve diğer personelimizin katkılarıyla bu eğitim, öğretim yılında 2 bağlama, 2 klarnet, 3 keman, 2 yan flüt ve 1 gitar kursunu Çaycumamızın hizmetine sunduk. Şüphesiz müziğin toplum üzerindeki olumlu etkisi yansıtmayacak düzeydedir. Müzikle haşır neşir olan toplumların suç oranlarında ve madde bağımlılıklarında azalmalar olduğu aşikardır. Bu noktadan hareketle 7'den 70'e insanımızı müzikle ve enstrümanla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen idareci, öğretmen ve personelime teşekkür ediyor, amatör bir ruhla hazırladığımız programımıza teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. 
Yaklaşık 2 buçuk saat süren konser izleyicilere keyifli anlar yaşattı. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2186
10.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın