Pass

ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay, Çaycuma’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Altay ziyaretlerinde Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Cumhuriyet Savcısı Çağrı Levent Baytemur, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü ile yönetim kurulu üyeleri işadamları Mesut Alibabaoğlu, Ergün Ece, Korhan Uzaldı, Aytekin Pektemir, Mete Topçu, Ecevit Kalaycıoğlu, Erkan Dal, Birol Yiğit, Şaban Kocapınar ile bir araya geldi.

Altay, “Çaycuma´nın değişimine katkı verecek projeler için bu tür görüşme ve diyaloglara önem veriyoruz.” dedi. “Çaycuma ve bölgemizdeki projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösterilmesi gerekmektedir. Yerel yöneticiler, işadamları olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz. KOSGEB, İş-Kur ve Emlakçılar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen girişimcilik kursu için Çaycuma’dayım. Kursu bitiren tüm arkadaşlarımızın istihdama katkı sağlayacağını ümit ediyorum, derslerden fırsat buldukça ziyaretlerde bulunduk, Çaycuma’da olduğum süre içerisinde gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3389
23.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın