Pass

18 Mart Şehitleri Anma Günü’ dolayısıyla Çaycuma Karalar Mahallesinde oluşturulan "Şehitler Hatıra Ormanı’nda protokol ve şehit aileleri fidan dikti.

2 yıl önce Karalar Mahallesi’nde Şehitler Ormanı oluşturduklarını ifade eden Kaymakam Keçeli; “ 18 Mart’da bu ormana gelip hem bakımını yapmak, hem de yeni fidanları toprakla buluşturuyoruz. Şehitlerimiz zaten ölümsüzler. Ama tekrar isimlerini ölümsüzleştirmek için birer tane fidanı toprakla buluşturmuştuk. Fidanlar burada boy saldıkça şehitlerimizi hatırlamaya, bu evlatları, bu gençleri anmaya devam edeceğiz. Zaten biliyoruz ki genç neslimizde, öğrencilerimizde şehitlerin hatırasına saygıyı öğrendi. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Bu toprakları elimizde tutmakta kolay olmayacak. Binlerce şehit verdik, vermeye devam ediyoruz. Ama bu toprakları hiç kimse bizim elimizden alamayacak. Hiç kimse bu devleti, bu milleti, bu ülkeyi bölemeyecek. Bu bayrağı indiremeyecek. Bu ezanları susturamayacak. Şehitlerimize rahmeti minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Fidan dikim etkinliğine Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencileri de katılarak şehit aileleri ile birlikte fidan dikti. Şehit aileleri ve protokol tarafından çam fidanları toprakla buluşturuldu. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı duanın ardından fidan dikim etkinliği sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2316
19.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın