Pass

1980 yılında faaliyetlerine seramik ve banyo ürünlerinin perakende satışı ile başlayan Ilgın Yapı, sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Bugüne dek birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren firma son olarak üretimini gerçekleştirdiği LineArt marka avangard ve lüks sınıf banyo mobilyalarını Cezayir’e ihraç etti.

2007 yılında Batı Karadeniz bölgesinde toptan dağıtım ağını başlatan ve kısa sürede bölgesinde etkin hale gelen Ilgın Yapı, LineArt marksı ile üretimini gerçekleştirdiği banyo mobilyalarında birinci sınıf ham maddeleri, titiz ve  özenli işçilikle buluşturarak sektörde fark yaratmayı sürdürüyor.

2015 yılından beri 5.000 m²’si açık ve 5.000 m²’si kapalı olan modern makine parkuruna sahip fabrikada, Hayalleri süsleyen ve her zevke hitap edebilen sıra dışı tasarımlarıyla kaliteli ve dayanıklı modern banyo mobilyası üretimi gerçekleştiren LineArt Banyo Mobilyaları, ülke sınırları dışında da söz sahibi olarak bölgeye ve ülkeye katma değer katan firmalar arasında yerini alıyor. LineArt Banyo Mobilyaları yurt dışındaki birçok ülkeden talep görürken son ihracat ise Cezayir’e sağlandı.

Ilgın Yapı bünyesinde üretimi gerçekleştirilen LineArt Banyo Mobilyaları sektörün aranan ve en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.  Yurtdışından gelen taleplere de cevap veren LineArt Banyo Mobilyaları bölge ve ülke ekonomisine sağladığı katkının haklı gururunu yaşıyor.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1970
20.02.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın