Pass

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık, Filyos Endüstri Bölgesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanması için talepte bulunacak firmaların başvurusunu beklediklerini bildirdi.

Çaycuma TSO Başkanı Sarsık,  “Filyos Endüstri Bölgesi ile ilgili açıklamada bulunarak şunları söyledi: “Bölgemiz için kalkınmanın anahtarı olduğunu her fırsatta dile getirdiğimiz ve hayata geçmesi için çok çaba gösterdiğimiz 607 hektar büyüklüğündeki; 16/07/2012 tarihli ve 2012/3574 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen Filyos Endüstri Bölgesi’nde artık yatırımcılar için taleplerin toplanma aşamasına yani sona gelindi. Yüksek ve orta teknolojinin üretilmesi planlanan bölgede yer alacak üretim sektörleri; makine, elektrikli teçhizat, motorlu kara taşıtları, römork, yarı römork ve diğer ulaşım araçları imalat sektörleri olarak belirlenmiştir. Ayrıca eczacılık ürünleri, tıbbi ve dişçilik ürünleri, silah ve mühimmat, hava taşıtları ve uzay araçları, bilgisayar, elektronik ve optik ürünlerin imalatı da bölgede yer alması muhtemel faaliyet arasında yer almaktadır.

Endüstri Bölgemizin alt yapı projelerinin hazırlanması için gerekli olan yatırımcılara tahsis işlemleri başlayacağından konu ile yatırımcı olarak ilgilenen firmalara ait ön bilgilerin 13 Şubat 2018’e kadar Odamıza ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü’ne stratejisb@sanayi.gov.tr adresinden iletilmesi gerekmektedir.

Artık Filyos Endüstri Bölgesi’nde sona gelmek üzereyiz. Bu vesile ile Filyos Endüsti Bölgesi’nin ilanından bu aşamaya gelmesinde destekleri olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4169
10.02.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın