Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2018 yılı Şubat Ayı Mutad Aylık Toplantısı Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğinde yapıldı.

Memur-Sen ve Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç başkanlığında yapılan toplantıya Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı’da ilk önce Afrin Operasyonunda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından Başkan Tunç Ocak ayında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Tunç: “Ocak ayında çok verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Prof.Dr. Seyfullah Kara hocamız gerçekten güzel bir anlatımla Ortadoğu gerçeğini anlattı. Yine Ocak Ayında göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bazı alışveriş merkezleriyle üyelerimize özel indirim anlaşması görüşmelerimiz oldu. Bu çalışmalarımız halen devam etmektedir.” dedi.

Şubat Ayında yapılacak faaliyetlere de değinen başkan Tunç şunları söyledi: “Şubat ayında da aynı şevk ve heyecanla faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz. İnşallah bu ayda da söyleşimizi gerçekleştireceğiz. Söyleşinin konusu ve konuğu hakkında en kısa zamanda açıklama yapacağız. Ayrıca Şubat ayında kurum ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Değerli sendika temsilcilerimizle her zaman yakın ilişki ve istişare içinde bulunmaya devam edeceğiz. Bütün bunları hep birlikte yapacağız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz.”

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği Şubat ayı yönetim kurulu toplantısı karşılıklı istişare ve görüş alışverişi ile sona erdi.

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği Şubat Ayı Toplantısına Memur-Sen ve Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Veysel Özkan ve İlçe Temsilcisi Özlem Kaydır, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ercan Akar ve Yardımcısı Eren Akkaş, , Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Emrah Afşar, Toç-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Eren ve Ramazan Kafkas katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2011
07.02.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın