Pass

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan Filyos Endüstri Bölgesi, yerli otomobil projesine ev sahipliği yapmak istiyor. 

Yerli otomobil üretimi Kasım 2017'de kamuoyuna duyurulmuş fakat bu yatırımın nerede yapılacağı konusunda kesin bir karar verilmemişti. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının ortak çalışması sonucu hazırlanan rapor yerli otomobilin üretim yeri olarak Filyos Endüstri Bölgesinin belirlenmesinin hem üretim hem de satış için birçok avantajı barındıracağını ortaya koydu. Elektrikli yerli otomobil yatırımlarına talip olan Filyos Endüstri Bölgesi; 597 hektarlık sanayi alanı, 25 milyon ton/yıl kapasiteye sahip olacak Filyos Limanı, Filyos Serbest Bölgesi ve serbest bölge genişleme alanı, enerji kaynaklarına yakınlığı, ana akslara ve metropollere yakınlık ile tedarik imkanları, ulaşım ve lojistik imkanlarının çeşitliliği, entegre demir-çelik tesisleri ve ara mamul üreticilerine yakınlığı, yetişmiş ve nitelikli iş gücü ile Türkiye’nin geleceğine imza atacak bu büyük projeye ev sahipliği yapmak istiyor.

BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, yerli otomobil üretiminin bölge için ciddi bir potansiyel arz ettiğini belirterek, Filyos Endüstri Bölgesinin de son derece uygun olacağını ifade etti.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 3378
15.12.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın