Pass

Çaycuma Teknik ve Anadolu Lisesi’nde tek katlı kazan dairesinde meydana gelen patlamada okulun hizmetlisi Selahattin Köse yaşamını yitirdi. Okulun müdürü, 4 öğrenci ve bir hizmetli yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine haber yapmaya giden gazeteciler Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla aracı bindirilerek polis merkezine götürüldü. Gazetecilerin telefonlarına ise el konuldu.

Edinilen bilgiye göre olay sabah 07.50 sıralarında Çaycuma ilçesi Pehlivanlar Mahallesi’ndeki Mesleki ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesindeki tek katlı kalorifer dairesinde yaşandı. Okul saatine yakın bir vakitte lisenin kalorifer kazanı görevlilerce yakıldı. Kazanın yakılmasından bir süre sonra büyük bir gürültü yaşandı. Patlamayla birlikte fırlayan kalorifer dairesinin demir kapısı bahçede bulunan servis aracına çarptı. Servis aracında maddi hasar meydana geldi. Patlamayla birlikte kalorifer dairesinin duvarı da yıkıldı.

Lisede hizmetli olarak görev yapan Selahattin Köse duvarın altında kalarak yaşamını yitirdi. Ekiplerin çalışmasıyla duvarın altından çıkartılan Köse’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Patlama nedeniyle okul müdürü Ali G., kalorifer dairesi görevlisi Süleyman K., 4 öğrenci yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Okulda ise bir günlük eğitim ve öğretime ara verilirken öğrenciler okulu boşalttı. Büyük bir gürültünün yaşandığı olay yerindeki araçlarda maddi hasar meydana geldi. Lise binasının camları kırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GAZETECİLER CUMHURİYET SAVCISI’NIN TALİMATIYLA POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın ardından olay yerine haber yapmaya giden DHA - Pusula Gazetesi muhabiri Yeliz Alagöz ve İHA Muhabiri Emrah Yıldız Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Gazetecilerin telefonlarına ise el konuldu. Gazeteciler bir süre sonra polis merkezinden serbest bırakıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2862
07.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın