Pass

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 28 yaşındaki Gökhan Kurak'ın, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Karapınar Beldesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak'ın demirci ustası babası Sezgin Kurak, acı haberi Bartın Devlet Hastanesi'ne muayene olmaya gittiği sırada gelen telefonla aldı. Şehidin bir silah arkadaşı baba Sezgin Kurak'ı arayarak oğlunun şehit olduğu bilgisini verdi. Ardından Karapınar Beldesi Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki evine giden şehit babasını, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen ziyaret etti.

Türk bayrağı asılan evinin önünde gözyaşlarına boğulan 2 çocuk babası Sezgin Kurak'ı, Kaymakam Keçeli teskin etmeye çalıştı.

 

Baba Sezgin Kurak, “Tanımadığım bir numara aradı. Silah arkadaşıymış. Oğlunuzu kaybettik’ dedi” diye konuştu. Hakkâri’de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın babası, oğlunun acı haberini sabah saatlerinde Bartın Devlet Hastanesi’nde aldığını anlattı. Muayene için gittikleri hastanede tanımadığı bir kişinin kendisini aradığını anlatan baba Sezgin Kurak, “Silah arkadaşı telefon etti. Sabah saatleriydi. Bartın’da devlet hastanesindeydim. Annemi muayeneye götürdüm. Tanımadığım bir numara beni aradı. Kim olduğunu sorunca, ‘Gökhan Kurak’ın silah arkadaşıyım’ dedi. Ben ‘Buyurun bir şey mi var?’ dedim. Bana ‘Siz nesi oluyorsunuz?’ dedi ben de ‘babası oluyorum’ dedim. Bana ‘Ağabey, Gökhan Kurak’ı kaybettik’ dedi. Olay bu. En son dün akşam telefonla görüştük. Öyle konuştuk iyiydi. Herhangi bir durum yoktu. Zaten olay sabah oldu. Bekârdı. Doğu’da görev yaptığı için evlenmek istemediğini söyledi. Batıya gelmesine 8 ay bir şey kalmıştı. Ama olmadı. Kardeşi de uzman çavuşluğa başvuracaktı istemedik. Ağabeyi katıldı ve kazandı. Ben kardeşini kendim yollamadım. Çünkü hem evliydi hem de iki çocuğu vardı” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3190
02.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın