Pass

19 Ekim Muhtarlar Günü Çaycuma’da muhtarların yoğun katılımı kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtına Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen tarafından günün anlam ve önemini belirten çelenk konuldu.

Törene; Kayamakam Vekili Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Çaycuma Belediye Başkanı, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Öğretmen evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Karani Doğancı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, KYK İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, SYDV Müdürü Selma Gülboy, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Naşit Durdubaş, daire ve banka müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından muhtarlar adına konuşma gerçekleştiren Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen seçilerek göreve gelen muhtarların demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yaptıklarını ifade ederek; “Muhtarlar bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumları ile ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir. Köylerimize ve mahallerimize kamu kaynağının aktarılması hususunda birinci derecede sorumluluk bilinci ile 7/24 görevi başında bulunan muhtarlarımızın hizmetlerinin senede bir günde olsa hatırlanması, sorunlarının konuşulması ve sorunlarına çözün üretilmesi düşüncesiyle, ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu gün olan 19 Ekin 1829’un yıl dönümü 2015 yılından itibaren Muhtarlar Günü ilan edilmiştir. Bu vesile ile vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstelenen Çaycumalı muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Görevi başında bu millete hizmet içim şehir düşen bütün muhtarlarımıza Allahtan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Son olarak protokol ile muhtarlar Öğretmen evi önünde bir araya gelerek sohbet etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1896
19.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın