Pass

Çaycuma’nın Nebioğlu Beldesi’nde bu yıl eğitim öğretime açılan Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresi tarafından başlatılan “Anne Eli Değmiş Gibi” isimli proje başarı ile devam ediyor.

Yatılı olan lisenin pansiyonunda kalmaya başlayan öğrencilerin, uyum haftasını daha rahat geçirebilmeleri ve ailelerinden ilk defa ayrılacak olan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutabilmek için başlatılan proje kapsamında belli aralıklarla gönüllü Nebioğlu sakinleri tarafından evde yapılan çeşitli yiyecek ve içecekler pansiyonda kalan öğrencilere ikram ediliyor.

Projeye; Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ın başta olmak üzere tüm Nebioğlu halkının destek vermeye devam ettiğini belirten Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tekin Verim; “ Beldemizdeki annelerimiz, ‘Pansiyonumuzda kalan çocuklarımız, kendi çocuklarımız gibidir’ dediler ve onlara belli aralıklarla evlerinde yaptıkları ikramlıkları pansiyonda kalan öğrencilerimize ikram ediyorlar. Öğrencilerimiz projeden oldukça memnun. Emeği geçen ve geçecek herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Proje kapsamında öğrenciler akşamları sıcak bir ortamda bir araya gelerek güzel bir paylaşma örneği sergiliyorlar.

Projeden memnun kalan öğrenciler ise , “Evimizden uzaktayız. Çok güzel ve değişik bir etkinlik oluyor. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Okul Müdürümüz ile tüm annelerimize teşekkür ederiz ”dediler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3270
16.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın